Η Πάολα αποφάσισε να εμφανιστεί κανονικά το περασμένο Σάββατο στη σκηνή, τέσσερις ημέρες μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη – σε αντίθεση με τον Γιάννη Πλούταρχο – τονίζοντας πως θα δωρίσει την αμοιβή της στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γρηγόρης Βλαχάκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει επικοινωνήσει με το νοσοκομείο, σχετικά με την δωρεά της.

«Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας η Πάολα αλλά ούτε κάποιος από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και τις δωρεές από ανθρώπους της περιοχής. Είναι άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο της εστίασης, ξενοδόχοι αλλά και εφοπλιστές από άλλες περιοχές. Οι δωρεές αυτές είναι το κύμα συμπαράστασης προς το νοσοκομείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου προς τους πολίτες που στηρίζουν το έργο μας» ανέφερε η ανακοίνωση του διοικητή, κ. Βλαχάκη.

Παράλληλα, φίλος της Πάολα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στις προθέσεις της τραγουδίστριας. Ο Νίκος Ζωϊδάκης δήλωσε ότι «Όλοι με τον δικό τους τρόπο προσπάθησαν να δείξουν τη θλίψη που ένιωσε και ο πιο αναίσθητος. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μην έχει στεναχωρηθεί στο άκουσμα ότι φεύγουν νέοι άνθρωποι. Η ουσία είναι ότι έφυγαν 57 ψυχές και κανείς δε μπορεί να τους γυρίσει πίσω.

Εγώ είμαι από αυτούς που δεν άνοιξαν. Δε σημαίνει όμως ότι το πένθος θα το δείξεις κλείνοντας το μαγαζί σου. Το πένθος πρέπει να υπάρχει στην ψυχή μας. Αν το πάρουμε και διαφορετικά, όλες οι δουλειές λειτούργησαν ενώ υπήρχε εθνικό πένθος».

«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω την κίνηση του καθενός. Κάθε άνθρωπος πράττει όπως αισθάνεται. Και μη με ρωτάτε για την Πάολα, γιατί είναι φίλη μου. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είπε ότι θα στείλει τα χρήματα και δεν θα πάνε. Θα πάνε. Είναι ευαίσθητη και για να έφτασε στο σημείο να το πει στο μικρόφωνο, σημαίνει ότι ήταν πικαρισμένη», κατέληξε ο Νίκος Ζωϊδάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ