Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media μετά την επίθεση που έκανε ο Τάσος Ξιάρχο σε κοπέλα για τα κιλά της.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση που έκανε ο χορογράφος στον λογαριασμό του στο Instagram, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο στο οποίο σχολιάζει μια κοπέλα που κάθεται σε διπλανό τραπέζι για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της!

Στη συνέχεια, με νέο βίντεο μας ενημέρωσε πως… κρύφτηκε στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η κοπέλα είδε από το Instagram την ανάρτησή του και παρέμεινε εκεί μέχρι εκείνη να αποχωρήσει.

Μάλιστα, η κοπέλα που άθελά της έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα social media, έστειλε μήνυμα στον Τάσο Ξιάρχο, θέλοντας να εκφράσει την δικαιολογημένη ενόχλησή της.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.

Κατόπιν ακολούθησε διάλογος στον οποίο βλέπουμε τον Τάσο Ξιάρχο να ζητάει από την κοπέλα να του πει συγγνώμη.

Δείτε παρακάτω τον διάλογο τους:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ