Τάσος Ξιαρχό: Όλα όσα αποκάλυψε για την επικοινωνία με την γυναίκα που της έκανε bullying

“Σύντομα θα βρεθούμε από κοντά και… ”

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» παραχώρησε μια συνέντευξη η Μαίρη Παππά, η οποία είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, μετά το διαδικτυακό bullying που δέχτηκε από τον Τάσο Ξιαρχό.

Η κοπέλα αποκάλυψε πως μίλησε με τον γνωστό χορογράφο και σύντομα μάλιστα θα συναντηθούν από κοντά. Λίγες ώρες μετά την συνέντευξη ο Τάσος Ξιαρχό μέσα από το Instagram επιβεβαίωσε όσα είπε η Μαίρη και μαλιστα αποκάλυψε πως η συζήτηση μαζί της τον ηρέμησε.

«Βλέποντας σήμερα τη συνέντευξη της Μέρι αντιλαμβάνομαι πως η συγχώρεση της είναι πραγματική και φυσικά και η δική μου προσωπική συγγνώμη ήταν κάθε άλλο από αληθινή και ειλικρινής. Επέλεξα να της μιλήσω προσωπικά διότι ήταν μια απολογία που είχα ανάγκη να κάνω σε αυτήν και μόνο. Σύντομα θα βρεθούμε από κοντά και ελπίζω όλη αυτή η λάθος από μέρους μου κατάσταση να βοηθήσει όλους μας να κατανοήσουμε πως τα λάθη είναι για να συγχωρούνται ένα υπάρχει ειλικρίνεια και αλήθεια. Ειλικρινά λοιπόν έσφαλα και συζητώντας μαζί της ηρέμησα και ηρέμησε. Μέρι σε ευχαριστώ», έγραψε ο Τάσο Ξιάρχο.

Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram του Τάσου Ξιαρχό: