Τάσος Τρύφωνος: Το συγκινητικό μήνυμα αποχώρησης από το ΡΙΚ

Οι ευχαριστίες και τα λόγια καρδιάς που μοιράστηκε ο παρουσιαστής

Ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και ο Τάσος Τρύφωνος αποχαιρετά το ΡΙΚ στο οποίο εργαζόταν για 8 χρόνια. Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα; Ο Alpha Κύπρου!

Με αφορμή την νέα πρόκληση που καλείται να φέρει εις πέρας, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να ανεβάσει στο Instagram, το στιγμιότυπο όπου αποχαιρετά τους τηλεθεατές μέσα από την τελευταία εκπομπή “Τετ α τετ”. Ο ίδιος μοιράστηκε στη λεζάντα, σκέψεις, ευχαριστίες και συναισθήματα για το κεφάλαιο του κρατικού καναλιού που κλείνει.

Ένας πολύ σημαντικός και δημιουργικός «κύκλος» έκλεισε για μένα , με το τέλος της αποψινής εκπομπής !!! Μετά από 8 τηλεοπτικές σεζόν με περίπου 240 καλεσμένους , σπουδαίες προσωπικότητες που είχαν κάτι σημαντικό να πουν , νιώθω «πλούσιος» που γνώρισα , συνομίλησα και αντάλλαξα απόψεις με αυτούς τους ανθρώπους . Νιώθω επίσης περήφανος που μετέφερα τις απόψεις , τις γνώσεις , την εμπειρία και την αλήθεια αυτών των προσωπικοτήτων στους Κύπριους τηλεθεατές μέσα από την δημόσια ραδιοτηλεόραση. Το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ήταν ένα μεγάλο σχολείο .

Θερμές ευχαριστίες σε όλες τις διευθύνσεις και διοικήσεις του ΡΙΚ από το 2012 μέχρι σήμερα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις φετινές εκπομπές του #tetatet στο κανάλι του YouTube TET-A-TET ME TON TASO TRYFONOS STO RIK . Κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ εκεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορηγό της εκπομπής , την RCB BANK και το @xenostravel για την πολύτιμη βοήθεια του. Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όμως «ευχαριστώ» το οφείλω στους τηλεθεατές που για 8 χρόνια τίμησαν με την προτίμηση τους και δυο τηλεοπτικά βραβεία το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ. Τα λέμε από Σεπτέμβριο , στο καινούργιο μας τηλεοπτικό «σπίτι» , τον Alpha Κύπρου

View this post on Instagram

Ένας πολύ σημαντικός και δημιουργικός κύκλος για μένα έκλεισε απόψε με το τέλος της εκπομπής ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ. Μετά από 8 τηλεοπτικές σεζόν , με περίπου 240 καλεσμένους – σπουδαίες προσωπικότητες που είχαν κάτι σημαντικό να πουν , νιώθω «πλούσιος» που γνώρισα , συνομίλησα και αντάλλαξα απόψεις με αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθω επίσης περήφανος που μετέφερα τις απόψεις , τις γνώσεις , την εμπειρία και την αλήθεια αυτών των προσωπικοτήτων στους Κύπριους τηλεθεατές μέσα από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ. Θερμές ευχαριστίες στις διευθύνσεις και τις διοικήσεις του ΡΙΚ από το 2012 μέχρι σήμερα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις φετινές εκπομπές του #tetatet στο κανάλι του YouTube TET-A-TET ME TON TASO TRYFONOS STO RIK. Κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ εκεί. Μεγάλο ευχαριστώ επίσης στο χορηγό της εκπομπής RCB BANK και το @xenos.travel για την πολύτιμη βοήθεια του. Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όμως «ευχαριστώ» στους τηλεθεατές που για 8 χρόνια τίμησαν με την προτίμηση τους και δυο τηλεοπτικά βραβεία το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ. Τα λέμε από Σεπτέμβριο στο καινούργιο μας τηλεοπτικό «σπίτι» , τον @alphatvcyprus . #thankyou #tv #cyprustv #rik #talkshow #presenter #tasostryfonos #tasostrifonos #closing #end #cyprus #tags #tagsforlikes #journalist #interviews

A post shared by Tasos Tryfonos (@tasostrifonos) on