Μια φωτογραφία από τα παλιά θέλησε να μοιραστεί ο Τάσος Τρύφωνος, στην οποία βρίσκεται αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία μετά από υπενθύμιση του Facebook όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σχολίασε στην λεζάντα, πως το στιγμιότυπο τραβήχτηκε με αφορμή μια συναυλία που έγινε στην Κύπρο με πρωταγωνίστρια την Δέσποινα Βανδή, παρόλα αυτά όμως, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η εξομολόγηση του δημοσιογράφου για το άγνωστο τηλεφώνημα που δέχτηκε από την ερμηνεύτρια λίγο πριν μετακομίσει μόνιμα από την Αθήνα στην Κύπρο.

Ο ίδιος έγραψε συγκεκριμένα:

Το @facebook μου έβγαλε ότι αυτή είναι η φωτογραφία μου με τα περισσότερα likes το 2008. Ακριβώς πριν 12 χρόνια , κάναμε ως Love Radio μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία με τη @desp1navandi που είχε τεράστια επιτυχία. Η Δέσποινα τότε ήταν στη @heaven_music_official με διευθύντρια τη μοναδική αρχόντισσα του χώρου και αγαπημένη φίλη @olgapavlatou . Παρόλο που και οι τρεις βλέπουμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις , μέχρι και σήμερα η σχέση μας κρατάει γερά. Δέσποινα μου δεν θα ξεχάσω ποτέ το τηλεφώνημα σου λίγο πριν μετακομίσω Κύπρο από Αθήνα

Γράφοντας τόσο όμορφα λόγια την ίδια, η κριτής του “Just the 2 of us” απάντησε στα σχόλια και έγραψε για τον αγαπημένο της φίλο “Αγόρι μου”, δείχνοντας πως κατάλαβε για ποια συγκεκριμένη στιγμή από το παρελθόν μιλούσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ