Τα χθεσινά βραβεία MAD Video Music Awards-VMA 2022 επισκιάστηκαν από ένα άσχημο γεγονός, το περιστατικό βίας μεταξύ των Snik και Light. Στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do της Αθήνας, εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές με τους δύο trappers αλλά και τους σωματοφύλακες του να πιάνονται στα χέρια και να χαλούν την ροή της εκδήλωσης.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της ερμηνείας της Τάμτας, όπου και χρειάστηκε εκεί να διακοπεί το act της. Το δεύτερο σκηνικό έγινε, ενώ η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στην σκηνή για να παραδώσει το βραβείο για την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς στην Έλενα Παπαρίζου. Σε αυτό το περιστατικό, ενεπλάκησαν και οι σωματοφύλακες των trappers. Βέβαια, όπως έγινε γνωστό δεν παρέλαβε ποτέ το βραβείο της, καθώς αποχώρησε από τα βραβεία μετά τα περιστατικά βίας. Ο Light λίγη ώρα αργότερα από το περιστατικό, δημοσίευσε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media ένα προειδοποιητικό sms που έστειλε στους υπεύθυνους των βραβείων για ενδεχόμενο καβγά με τον Snik.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το απίστευτο περιστατικό στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.

Ο Κύπριος παρουσιαστής, μέσα από την ανάρτησή του, θέλησε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για το γεγονός αλλά και το τι καλλιτέχνες πρέπει να στηρίζει ο κόσμος.

Δείτε την ανάρτησή του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ