Ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίον σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη Θάλεια Ματίκα και στις ερωτικές σκηνές που καλούνται να γυρίσουν χωριστά.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τα 3 τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά μέχρι και σήμερα, ενώ σχολίασε και την περίοδο που ασχολήθηκε με την θεατρική παραγωγή.

«Εάν έκανα ζήλιες για τις ερωτικές σκηνές της Θάλειας, ενώ είμαι συνάδελφος, θα έπρεπε να έρθουν οι άνθρωποι με τα άσπρα, να με πάρουν να με πάνε μέσα να περάσω εκεί τις γιορτές μου. Δεν ξέρω σε άλλες ερωτικές σκηνές τι έχει συμβεί, πάντως σε αυτές που έχω κάνει εγώ και στο παρελθόν είναι δύσκολες, η διαδικασία τους» τόνισε για τις ερωτικές σκηνές.

«Όσο καλά και να τα πηγαίνεις με τον συνάδελφο, το να κάνεις μία ερωτική σκηνή και να είσαι στους βράχους, να τρίβεσαι, να είσαι όλος γδαρμένος μέσα στο κρύο και να πρέπει να έχεις γδυθεί κιόλας για ένα αποτέλεσμα δύο λεπτών, για το οποίο έχεις πασχίσει μία ώρα… δεν το λες κι ό,τι πιο ευχάριστο. Δεν περνάς ωραία εκείνη τη στιγμή. Ο θεατής οφείλει να το δει και να το απολαύσει ή να το κατακρίνει» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ