Η Τanya Roberts, η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως κορίτσι του James Bond, Roger Moore, στην ταινία «A View to a Kill», πέθανε σε ηλικία 65 ετών, την παραμονή των Χριστουγέννων.
Η ηθοποιός είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της και όταν επέστρεψε στο σπίτι, κατέρρευσε, ανέφερε το TMZ. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χρειάστηκε να διασωληνωθεί, όμως δεν κατάφερε να επανέλθει με αποτέλεσμα λίγες μέρες μετά να φύγει από τη ζωή.

Τanya Roberts
H Tanya Roberts σε ηλικία 65 ετών.

 

To πραγματικό όνομα της Tanya Roberts, ήταν Victoria Leigh Blum και πριν εμφανιστεί στις κινηματογραφικές οθόνες, ήταν μοντέλο. Το 1975, έπαιξε στην ταινία τρόμου «Forced Entry». O πιο διάσημος της ρόλος ήταν το 1985 στην ταινία του James Bond “A View to a Kill.” Στην συγκεκριμένη ταινία, που ήταν η τελευταία του Roger Moore, ως James Bond, η Tanya Roberts, ενσάρκωσε το ρόλο της Stacey Sutton, μιας Αμερικανίδας γεωλόγου που γίνεται στόχος του κακού Max Zorin, τον οποίο ερμήνευσε ο Christopher Walken.

H Tanya Roberts και ο Roger Moore, στο σετ της ταινίας James Bond “View To a Kill.”

 

Ακόμη μία μεγάλη της επιτυχία ήταν η “Sheena:The Queen of Jungle”, στην οποία ο κόσμος την είχε γνωρίσει ως μία θηλυκή εκδοχή του θρυλικού Ταρζάν.

Η Τanya Roberts, στην ταινία “Sheena: The Queen of Jungle” το 1985.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ