Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους καθώς συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια το ζευγάρι έχει βιώσει μοναδικές εμπειρίες και έχει μεγαλώσει την οικογένειά του με την άφιξη των διδύμων, Αριάνας και Φιλίππας.

Με αφορμή την επέτειό τους ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσαν για πρώτη φορά ένα συγκινητικό βίντεο από τη στιγμή που ο παρουσιαστής περίμενε με ανυπομονησία την νύφη έξω από την εκκλησία. Το κινηματογραφικό βίντεο εστιάζει στα βλέμματα των τότε μελλόνυμφων που λάμπουν από ευτυχία, ενώ δάκρυα συγκίνησης κυλούν στα μάτια του Σάκη Τανιμανίδη όταν βλέπει την αγαπημένη του ντυμένη νύφη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο λαμπερός γάμος του ζευγαριού τελέστηκε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου του 2018 στη Σίφνο και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και κουμπάροι τους ήταν οι καλοί τους φίλοι Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.

Η υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτόν τον γάμο. Η Χριστίνα είχε δηλώσει άλλωστε ότι το νυφικό της θα ήταν δημιουργία του διάσημου οίκου και ήταν πολύ χαρούμενη για αυτό, ενώ το φόρεμα ήταν μεγάλη έκπληξη για όλους, καθώς δεν είχε αποκαλυφθεί η παραμικρή λεπτομέρεια μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ