Μετά από μια μεγάλη δικαστική διαμάχη που κέντρισε το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη κυριολεκτικά, ο Τζόνι Ντεπ δικαιώθηκε και η Άμπερ Χερντ έχασε την υπόθεση στην πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της και αστέρα του κινηματογράφου. Ο χολιγουντιανός star, μάλιστα, εξέφρασε τα συναισθήματά του με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπογράμμισε ότι νιώθει δικαιωμένος!

Ο ηθοποιός κέρδισε και του επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων! Ο Ντεπ μήνυσε την Άμπερ Χερντ και απαίτησε αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενος ότι τον δυσφήμησε γράφοντας ένα άρθρο το 2018 όπου τον κατηγορούσε έμμεσα και χωρίς να τον κατονομάζει για ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Τζόνι Ντεπ

Οι ειδικοί του νόμου για το αποτέλεσμα που δικαίωσε τον Τζόνι Ντεπ;

«Πρόκειται για ένα περίεργο αποτέλεσμα», ανέφερε δικηγόρος και νομική αναλύτρια στο people, ενώ ένας ακόμα δικηγόρος και παράλληλα ψυχολόγος τόνισε ότι «ήταν ένα πολύ απροσδόκητο αποτέλεσμα». Ακόμα, επισήμανε: «Οι ένορκοι θεώρησαν ότι η Χερντ το έκανε επίτηδες για να προσπαθήσει να τον βλάψει. Νομίζω ότι η νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ είχε το πλεονέκτημα να γνωρίζει πώς θα παρουσίαζε τα παρουσίαζε η Άμπερ Χερντ. Η ομάδα του Ντεπ έκανε καλή δουλειά με τη μαρτυρία του προετοιμάζοντάς τον επειδή βγήκε σαν πληγωμένο παιδί. Μίλησαν για την παιδική ανατροφή του για να τον κάνουν πιο συμπαθή κι αυτή ήταν μια εξαιρετική κίνηση».

Σχετικά με την ομάδα της Άμπερ Χερντ, τόνισε: «Νομίζω ότι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Ήθελε να πει την ιστορία της. Την είπε με πολύ δραματικό τρόπο. Ίσως υπερέβαλε στο να αναδείξει νέες ιστορίες που δεν είχαν κοινοποιηθεί ποτέ πριν, και ίσως αυτό ήταν που δεν έπεισε την επιτροπή».

Και προσέθεσε: «Αυτή η υπόθεση κατέληξε σε μια εκρηκτική σχέση που διήρκεσε περίπου ένα χρόνο και είχε ισχυρισμούς και από τις δύο πλευρές. Άρα είναι μια πολύ ασυνήθιστη, πολύ μοναδική περίπτωση. Η υπόθεση θα έχει μεγάλη επιρροή σε νομικές σχολές που διδάσκουν για δυσφήμιση. Επειδή, ειλικρινά, όταν πηγαίνεις στη νομική σχολή, διδάσκεσαι ότι αυτές οι υποθέσεις δυσφήμισης σχεδόν ποτέ δεν κερδίζουν».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ