Πολλοί είναι εκείνοι οι celebrities που ανάρτησαν φωτογραφίες είτε από τη δική τους βιωματική εμπειρία με τη μητρότητα είτε αγκαλιά με τις μανούλες τους καθώς η 8η Μαΐου είναι μια αφορμή για να τιμήσουμε την πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μας.

Πολλές μανούλες της showbiz έλαβαν ξεχωριστά δώρα από τους αγαπημένους τους που παρά τη συμβολική τους αξία είχαν ξεχωριστό νόημα για εκείνες.

Η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε μια σειρά από ευχετήριες κάρτες και ζωγραφιές από τα αγαπημένα της παιδάκια που είναι οι καρποί του έρωτά της με τον Λέοντα Πατίτσα. Στη συνέχεια, σε μια ξεχωριστή ανάρτηση ευχαρίστησε τον αγαπημένο της για το δώρο της μητρότητας που της χάρισε.

H Υπουργός Παιδείας με μια ξεχωριστή ανάρτηση από τις άλλες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τις ζωγραφιές που της χάρισαν τα παιδιά της.

H Ολυμπία Χοψονίδου, μητέρα έξι παιδιών τιμήθηκε από την όμορφη οικογένειά της με τον Βασίλη Σπανούλη με ένα πολύχρωμο βραβείο μητρότητας σε σχήμα καρδιάς με την σημείωση “Η καλύτερη μαμά”.

«Ήταν στο σπίτι ο Φίλιππος με έναν φίλο του και μου λέει ο φίλος του πήγα και πήρα ένα δώρο στη μαμά μου. Λέω “Φίλιππε;” και μου απαντάει “μαμά αγκαλιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, εσύ το λες”. Ο μικρός δεν μπορεί να συνδέσει ακόμα πότε είναι η γιορτή, το πετάω εγώ. Φροντίζει ο μπαμπάς τους τέτοιες μέρες, τους βάζει και ετοιμάζουν πράγματα. Τα περιμένω» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της σήμερα το πρωί αποκαλύπτοντας ότι οι γιοι της την κακομαθαίνουν συνεχώς με δώρα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ