Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό ισχύει και για τα ζώδια, όπου το καθένα έχει το δικό του ελάττωμα.

Υπάρχουν ζώδια που έχουν υπομονή σε σημείο να σου σπάνε τα νεύρα, υπάρχουν όμως και εκείνα που χάνουν εύκολα τη ψυχραιμία τους.

Ας δούμε αναλυτικά αυτά τα 3 ζώδια

Λέων

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση είναι δυο από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Λέων, αλλά, όταν νιώθει ότι μπορεί να συμβεί κάτι που θα απειλήσει το κύρος του δεν θέλει και πολύ να γίνει έξαλλος. Αυτό αρκεί για να μπει σε mode πανικού. Επίσης, είναι αυτός ο άνθρωπος που αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για όλα, ακόμα και αν δεν του αναλογεί. Όσο μπορεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, άλλο τόσο μπορεί να πάθει πανικό σε χρόνο dt.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πάντα προετοιμασμένοι για τον ερχομό του χάους. Το πρόβλημά τους δεν είναι ότι πανικοβάλλονται σε μία κρίση, αλλά ότι πανικοβάλλονται στην ιδέα μίας κρίσης. Πνίγονται εύκολα σε μία κουταλιά νερό και χάνουν χρόνο από τη ζωή τους περιμένοντας να συμβεί κάτι κακό. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν μία δυσκολία να δουν τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους.

Παρθένος

Εκεί που τα έχει φτιάξει όλα σε μια σειρά, προκύπτει κάτι και του τα διαλύει όλα σε ένα δευτερόλεπτο. Αν και στο τέλος βρίσκει μία ικανοποιητική λύση, μέχρι να συμβεί αυτό, η ψυχολογία του έχει περάσει από σκαμπανεβάσματα, έχει φέρει την καταστροφή και έχει πάθει κρίση πανικού.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ