Συνέντευξη Τόνιας Σωτηροπούλου: “Δεν θα παντρευτούμε με τον Κωστή μέσα στο 2020”

Η περιπέτεια υγείας των γονέων της, ό,τι θαυμάζει στον Κωστή Μαραβέγια και οι φήμες περί επικείμενου γάμου της

Η ταινία «Man of God» που πρωταγωνιστεί, η περιπέτεια υγείας των γονέων της, ό,τι θαυμάζει στον Κωστή Μαραβέγια και οι φήμες περί επικείμενου γάμου της. Βαθιά εξομολογητική, η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για όλα στον Γιάννη Βίτσα και το «7 ΜΕΡΕΣ TV».

Συνέντευξη Τόνιας Σωτηροπούλου: "Δεν θα παντρευτούμε με τον Κωστή μέσα στο 2020"

Αυτό το καλοκαίρι έκανες παράλληλα γυρίσματα για την ταινία «Man of god», η οποία αφηγείται τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου. Αλήθεια, πιστεύεις στον Θεό και αν ναι πόσο θεωρείς ότι σε βοήθησε η πίστη σου;

Είναι μια αγγλική παραγωγή που σκηνοθετεί η Γελένα Πόποβιτς και πρωταγωνιστούν εξαιρετικοί ηθοποιοί. Ανάμεσά τους οι Άρης Σερβετάλης, Μίκι Ρουρκ, Αλεξάντερ Πετρόφ, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Χρήστος Λούλης, Γιάννης Στάνκογλου, Μιχάλης Οικονόμου. Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέρος της. Είναι πολύ όμορφο ότι μέσω της μεγάλης οθόνης θα μάθει ακόμη περισσότερος κόσμος τη διαδρομή του Αγίου Νεκταρίου. Πιστεύω στον Θεό, αλλά δεν είμαι θρησκόληπτη. Δεν πηγαίνω στην εκκλησία επειδή πρέπει, ούτε θεωρώ χρέος μου να κοινωνήσω. Πιστεύω ότι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη στο Σύμπαν, η οποία σαφέστατα με έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις βιώσει;

Τα προβλήματα υγείας των γονέων μου. Πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους. Τώρα, ευτυχώς, είναι καλά. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου.

Τι θαυμάζεις στον Κωστή;

Θαυμάζω την καλοσύνη και την κατανόηση που έχει για τους πάντες και τα πάντα και σαφέστατα το ταλέντο του, την ευελιξία γύρω από τη δουλειά του, το πώς δημιουργεί μουσική, το πόσο άνετος είναι στη σκηνή που για μένα φαντάζει τρομακτικό. Γενικότερα, θαυμάζω τη στάση ζωής του, ότι είναι πάντα δοσμένος στο παρόν.

Διαβάζω διαφορά άρθρα που αναφέρουν ότι πρόκειται να παντρευτείτε μέσα στο 2020. Είναι αλήθεια;

Σε καμία περίπτωση δεν θα παντρευτούμε το 2020! Δεν θα έκανα τίποτα μέσα στο 2020. Όχι! Δεν ισχύει. Θα πάρουμε τα μαθήματα που είναι να μας δώσει το έτος και θα πορευθούμε στα επόμενα χρόνια.