Η κάμερα του ANT1 και της εκπομπής του «Πρωινού», συνάντησε τη Μαίρη Συνατσάκη. Η ίδια, απάντησε μεταξύ άλλων στο αν θα παντρευτούν με τον Ίαν Στρατή αλλά και στο αν θα βαφτίσουν το μωρό τους.

Πριν από λίγους μήνες, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε ότι περιμένει μαζί με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή το πρώτο τους παιδάκι. Οι δυο τους έχουν αποδείξει, ότι ζουν μία διακριτική και ήρεμη ζωή.

Μαίρη Συνατσάκη

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιος έχει το περισσότερο άγχος η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: «Νομίζω ότι ο Ίαν μου έχει πει χαρακτηριστικά: “Έχεις άγχος εσύ και για τους δυο μας, οπότε εγώ θα είμαι πιο ήρεμος.”. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι θα είμαι φοβερά ατελής και θα χρειάζομαι βοήθεια και να μη φοβάμαι να τη ζητήσω».

Η ίδια, αποκάλυψε επίσης ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ετοιμάσει πολλά πράγματα για το μωρό αλλά αντίθετα προτιμούν να συνεχίζουν διακριτικά, μέχρι τη γέννηση του.

Όταν η Μαίρη Συνατσάκη ρωτήθηκε άμα έχουν σκεφτεί να παντρευτούν με τον Ίαν Στρατή ή να κάνουν τη βάφτιση του μωρού τους, εκείνη απάντησε κοφτά λέγοντας ότι αυτές τις κοινωνικές εκδηλώσεις δεν ξέρει πώς ή αν θα τις πραγματοποιήσουν.

«Σε αγχώνει ο κόσμος στον οποίο θα φέρεις ένα παιδί;» ρώτησε ο δημοσιογράφος με τη Μαίρη Συνατσάκη να απαντάει: «Η εγκυμοσύνη με πέτυχε σε βαρύ κλίμα. Με τον πόλεμο που ήταν πολύ έντονος. Δεν έχουν φυσικά σταματήσει τα πραγματα, αλλά όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είχε μόλις ξεκινήσει. Με επηρεάζουν αυτά τα θέματα τα κοινωνικά. Σκεφτομαι μόνο ότι πρέπει όσο μπορούμε να μεγαλώνουμε ανεξάρτητα και δυναμικά άτομα και παιδιά ώστε να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στον κόσμο».

Τέλος η ίδια απάντησε στο αν θα τη δούμε φέτος στην τηλεόραση. Φυσικά, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αλλά τόνισε ότι προτεραιότητά της είναι να μεγαλώσει ήρεμα το μωρό της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ