Αίσθηση προκάλεσε η δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με το Θοδωρή Μαραντίνη. Η παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama και τραγουδιστής πέρασαν την πόρτα του δικαστηρίου το πρωί της Τρίτης για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώην ζευγάρι οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες επειδή ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν κατέβαλε τη διατροφή στην παρουσιάστρια για την ανατροφή των δύο γιων τους.

Το δικαστήριο όρισε στον Θοδωρή Μαραντίνη 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση. Βγαίνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου από το δικαστήριο αρνήθηκε ευγενικά να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους: «Παιδιά ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας, είναι και η δική μου δουλειά. Αλλά επειδή υπάρχουν δύο παιδιά δε θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω».

Το ρεπορτάζ με τη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού σχολιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» στο ΣΚΑΙ. Η Αφροδίτη Γραμμέλη φορτίστηκε συναισθηματικά και έκανε μία σπάνια αναφορά στο δικό της διαζύγιο. «Όσες από εμάς έχουμε χωρίσει είναι πολύ σκληρό όταν αρχίσεις και μετράς τα ποσά για να γίνει το συμφωνητικό με τον μπαμπά. Εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι σκληραίνει το πράγμα. Και αρχίζεις το παιδί σου να το βλέπεις σε ποσά. Για μένα είναι ό,τι πιο σκληρό έχω βιώσει στη διαδικασία του διαζυγίου», είπε με τρεμάμενη φωνή η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε τι είπε:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ