Καλεσμένη στην εκπομπή ‘’Με αγάπη Χριστιάνα’’ βρέθηκε σήμερα η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, Σύλια Ιωαννίδου και σε μια απολαυστική συνέντευξη με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, αποκάλυψε πτυχές της ζωής της. Την Σύλια την απολαμβάνουμε καθημερινά ως ‘’Chaser’’ στο τηλεπαιχνίδι του Alpha Κύπρου, ‘’The Chase’’, στις 19:00.

Μεταξύ άλλων, σε ερώτηση της Χριστιάνας για το πως θα έφτιαχνε το ιδανικό πρόγραμμα ενός καναλιού σύμφωνα με το γούστο της, η ‘’Chaser’’ δήλωσε ότι σίγουρα, θα επέλεγε τον Τάσο Τρύφωνος και την Χριστιάνα Αριστοτέλους για το νέο πρόγραμμα ενός καναλιού.

Όσον αφορά τον Τάσο Τρύφωνος, τον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού του ‘’The Chase’’, θα τον επέλεγε ξανά για τηλεπαιχνίδι. Ενδιαφέρον ωστόσο, προκαλεί η δήλωσή της για το ότι δεν θα ήθελε να τον δει σε μια εκπομπή με συνεντεύξεις. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενη στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, είπε ότι θα ήθελε ο Τάσος, να κάνει αλλιώς αυτή την εκπομπή. Να την αλλάξει και να την κάνει λίγο πιο τσαχπίνικη. Η ίδια δήλωσε ότι ‘’Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος, έχει καταπληκτικό χιούμορ και μπορεί να κάνει το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ακόμα καλύτερο.’’

Την Χριστιάνα Αριστοτέλους θα την προόριζε σε μια διαφορετική τηλεοπτική ώρα, ίσως κάτι πιο μεσημεριανό. Η Σύλια πρότεινε ένα είδος εκπομπής που θα έρχεται ένας καλεσμένος και θα βγάζει τα ‘’εσώψυχά’’ του στην Χριστιάνα αλλά με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο.

Δείτε τι δήλωσε η Σύλια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ