Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε στην LiFo και στην εξαιρετική δημοσιογράφο Αργυρώ Μποζώνη ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Βασίλης Μπισμπίκης.

Στο πλαίσιο της θεατρικής παράστασης που ανεβάζει “Τα Κόκκινα Φανάρια” εκμυστηρεύεται άγνωστες πτυχές της ζωής τους και δίνει έναν φόρο τιμής σε πρόσωπα από το περιθώριο που τον βοήθησαν στο παρελθόν. Με τη σύγχρονη, drag διασκευή στα «Κόκκινα Φανάρια» που ετοιμάζει στον Τεχνοχώρο Cartel είναια έτοιμος να “σπάσει” τα στεγανά της θεατρικής ζωής της Ελλάδος.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης που αιφνιδίασε το αναγνωστικό κοινό

— Ζορίστηκες στην Αθήνα;

Φυσικά ζορίστηκα, ήμουν άφραγκος και ένας χαρακτήρας των άκρων και των καταχρήσεων και αυτό το κομμάτι της ζωής μου έχει μεγάλη σχέση με τα «Κόκκινα Φανάρια» που ετοιμάζουμε, γιατί έζησα μέσα στο περιθώριο. Και μέσα στις μεγάλες ταλαιπωρίες που πέρναγα με μάζευαν κυριολεκτικά οι π@@@ και οι τρανς και με φρόντιζαν. Ζούσα στην Ομόνοια, σε ένα ξενοδοχείο, και ήμουνα συγκάτοικός τους. Όταν είχε κρύο με βοηθούσαν πάρα πολύ, μου άνοιγαν τα μπουρδέλα και καθόμουνα στις σόμπες με τις τσατσάδες. Είναι σαν φόρος τιμής σε αυτά τα πρόσωπα η παράσταση, αλλά εμείς εδώ το πάμε ένα βήμα παραπέρα.

 

Πηγή συνέντευξης: lifo.gr

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: monopoly.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ