Συγκλονίζει ο Mike: “Οι δικοί μου πήραν βαριά τον καρκίνο, ο πατέρας μου παραμιλούσε..”

Όλα όσα αποκάλυψε πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Μεσάνυχτα”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και στην Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε ο Mike.

Ο σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Ρότερνταμ για την Eurovision, μίλησε για όλα! Η καριέρα, η “μάχη” με τον καρκίνο και η υποστήριξη που έλαβε από την αγαπημένη του στις δύσκολες στιγμές.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως οι γονείς του, όταν έμαθαν πως είχε καρκίνο, το είχαν πάρει πάρα πολύ βαριά. Ο πατέρας του παραμιλούσε από το σοκ που είχε πάθει, ενώ η Έλενα αν και έτρεχε χίλια πράγματα εκείνη την στιγμή, δεν τον παραμέλησε καθόλου, αντιθέτως ήταν κάθε βράδυ στο πλευρό του.

Όπως ανέφερε:

“Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω, ήμουν μόνος μου. Λύγισα στο μπάνιο κι εκεί δεν με άκουγε κανείς. Πιεζόμουν κι ήθελα να μου φύγει. Δεν ήθελα να με δει κανείς γιατί οι δικοί μου άνθρωποι το πήραν πολύ βαριά. Δεν μου το έδειξαν αλλά θυμάμαι ο πατέρας μου που ήταν μαζί μου μέσα στον γιατρό προχωρούσε και παραμιλούσε. Η μαμά επειδή έχει περάσει κάτι παρόμοιο στο στήθος, είναι σκληρό καρύδι. Ο πατέρας μου είναι πιο φοβιτσιάρης. Η μάνα μου μού έλεγε δεν είναι τίποτα αυτό για εσένα και τα vibes που μου έδιναν ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να το ρίξω στο δράμα, πέρα από κάποιες στιγμές που λύγισα. Ήταν μια τρέλα μέσα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα ότι περνάω καρκίνο, ήμουν yolo από την αρχή. Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Νόμιζα ότι ήταν ένα καρκινωματάκι. Η Έλενα δεν υπάρχει. Το πρωί δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Λύγισα μια μέρα στο μπάνιο, κλεινόμουν για να μη με βλέπει κανείς…”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο: