Ο Άκης Σακελλαρίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε πριν από δύο χρόνια με την υγεία του.

«Είναι ένα μάθημα για όλους μας αυτό. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με πήγε στον προσωπικό μου γιατρό, ο οποίος είχε λάβει την ακτινογραφία που είχα κάνει το ίδιο πρωί στην Πάτρα. Με το που με άφησε λοιπόν ο Αλέξανδρος, μου λέει ο γιατρός μου «έτσι όπως είσαι, φύγε και πήγαινε στο νοσοκομείο Σωτηρία». Μπήκα στο ταξί και προφανώς λιποθύμησα. Έχασα τις αισθήσεις μου» ανέφερε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου.

«Όταν ξύπνησα μετά, ήμουν σε ένα κρεβάτι που δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Η επόμενη στιγμή είναι με καλώδια στην εντατική και θυμάμαι ότι έστειλα ένα μήνυμα στη Θέμιδα Μαρσέλλου. Της είπα ότι δεν θα τα καταφέρω να έρθω στην Κρήτη. Όταν ξύπνησα από το κώμα, όταν με έβγαζαν από την εντατική για να με πάνε στον θάλαμο, είχα την εντύπωση ότι κοιμόμουν 10 ώρες, αλλά μου είπαν ότι κοιμόμουν 10 ημέρες» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ