Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Εριλένα Πελαγία!

Η νεαρή δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Η ίδια έκανε μια εξομολόγηση στη λεζάντα, στην οποία μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε όταν βγήκε με την κορούλα της, θετική στον κορωνοϊό.

Όπως έγραψε:

“Αν υπάρχει μια λέξη που με χαρακτηρίζει αυτά τα δυο χρόνια της πανδημίας είναι η λέξη φόβος. Φόβος μην κολλήσω και γεννήσω μόνη μου και δεν με αφήσουν να δω το μωρό μου, και αν κολλήσω τι θα γίνει και πως θα το περάσω, και αν κολλήσω και κολλήσω δικούς μου ανθρώπους και είναι ευπαθής ομάδες;
Ώσπου ξαφνικά μου κτυπάει τη πόρτα εκεί που δεν το περίμενα. Στις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, έλεγα δεν γίνεται δεν είναι δυνατόν πρόσεχα τόσο πολύ και στο τέλος από απροσεξία άλλων την έπαθα.
Ένα νεογέννητο μωρό, το δικό μου μωρό χωρίς καθόλου αντισώματα βγαίνει θετικό σε ένα ιό που ακόμη δεν ξέρουμε τι και πως.
Πέρασαν 14 δύσκολες ημέρες… και πέρασαν και κάτι μήνες που έπρεπε να περιμένω στους οποίους με κρατούσε μια ανησυχία ώσπου να έρθει η ώρα του εμβολιασμού μου. Και να λοιπόν που ήρθε η ώρα να το κάνω και εγώ!
Πλέον σκεπτόμενη δυο και τρεις φορές όλες τις ανησυχίες και το άγχος που έχει μια μάνα δεν θα ήθελα να ξαναπεράσω τα ίδια και να πρέπει να μείνω μακριά από τη κόρη μου.
Και εσύ…Ναι, εσύ! Το ίδιο δεν θέλεις;
Την υγεία σου, τους αγαπημένους σου καλά, τις στιγμές ανεμελιάς και ευτυχίας!;
Ας μην αναβάλουμε κάτι που μπορούμε να κάνουμε σήμερα”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ