Δύσκολες ώρες περνάει η Ελένη Γερασιμίδου και ο σύζυγός της Αντώνης Ξένο, καθώς το σπίτι τους στη Νέα Παλλήνη, στην Αθήνα κάηκε από την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πεντέλη και εξαπλώθηκε στην ευρύτερη περιοχή.

Το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή “Σήμερα” του ελλαδικού καναλιού ΣΚΑΪ για όσα βίωσε και για την κατάσταση του σπιτιού.

Αρχικά είπε: “Μπορούν να διορθωθούν ορισμένες ζημιές αλλά όχι αυτά που χάθηκαν. Αυτά τελείωσαν. Το σπίτι θα γίνει πιο μικρό, δεν πειράζει, έχουμε ζήσει και σε χειρότερα αλλά απαιτεί χρήμα και χρόνο. Δυστυχώς αυτά που έμειναν, αυτή τη στιγμή, δεν είναι κατοικήσιμα διότι δεν υπάρχει ούτε νερό ούτε ρεύμα. Ήταν η μόνιμη μας κατοικία εδώ και πάρα πολλά χρόνια και την κάναμε με τους κόπους μιας ζωής”. Ενώ πρόσθεσε: “Το καταλάβαμε κατά τις τέσσερις το πρωί αλλά δεν φανταζόμασταν την εξέλιξη. Επειδή μας έχει συμβεί πάρα πολλές φορές εκεί στη γειτονιά μας, έχουμε δηλαδή κινδυνεύσει πολλές φορές να καούμε αλλά πρώτη φορά καήκαμε! Στις τέσσερις το πρωί φύγαμε γιατί ήταν αφόρητος ο καπνός. Δεν βλέπαμε για να φύγουμε“.

Δεν ήρθε κανένα μήνυμα από το 112, τίποτα. Φύγαμε και βγήκαμε στο δρόμο, στη Μαραθώνος μαζί με άλλο κόσμο που έφυγε από τα σπίτια του” είπε κλείνοντας η Ελένη Γερασιμίδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ