Η υπόθεση της Britney Spears και η εποπτεία της από τον πατέρα της πρωταγωνιστεί στα media, και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς ο Jamie Spears αποφασίζει σχεδόν για όλα.

Η πριγκίπισσα της pop βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες την Τετάρτη 29/6/2021 και ξέσπασε για όσα υφίσταται τα τελευταία 13 χρόνια και για τους περιορισμούς που υπόκειται, αποκαλύπτοντας ότι επιθυμεί να αποκτήσει παιδί και να παντρευτεί και δεν την αφήνουν.

«Θέλω να μπορώ να παντρευτώ και να αποκτήσω μωρό. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να το κάνω», ανέφερε στον δικαστή Ανώτατου Δικαστηρίου του Los Angeles κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την αυστηρή εποπτεία της.

«Αξίζω να έχω ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε έχει ένα παιδί»

Η Britney συνέχισε λέγοντας: «Έχω μια αντισυλληπτική συσκευή μέσα μου, ώστε να μην μείνω έγκυος. Ήθελα να την αφαιρέσω για να ξεκινήσω να προσπαθώ να αποκτήσω μωράκι, αλλά δεν μου επιτρέπεται να πάω στον γιατρό, γιατί η ομάδα που με εποπτεύει δεν θέλει να κάνω παιδιά».

Τα τελευταία 13 χρόνια βρίσκεται υπό το καθεστώς επιτήρησης, όταν κατέρρευσε ψυχολογικά μετά το διαζύγιό της από τον Keven Federline. «Μου κάνει περισσότερο κακό παρά καλό αυτή η κατάσταση» δήλωσε η star.

«Κουράστηκα να νιώθω μόνη. Αξίζω να έχω ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε έχει ένα παιδί, μια οικογένεια, οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα και πολλά άλλα. Μου αξίζει να ζω». είπε με έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Britney Spears: «Οι νόμοι πρέπει να αλλάξουν»

Ακόμη, ανέφερε ότι θέλει να περνά χρόνο με τον σύντροφό της Sam Asghari με όποιον τρόπο εκείνη επιθυμεί και να διαχειρίζεται εκείνη τα χρήματά της.

«Το μόνο που θέλω είναι να κατέχω τα χρήματά μου και να τελειώσει όλο αυτό και να μπορεί ο φίλος μου να με παίρνει με το αυτοκίνητό του».

Τέλος, η Britney υπογράμμισε ότι ο πατέρας της και η ομάδα που τη επιτηρεί τής έχουν προκαλέσει κακοιποιητική συμπεριφορά και γι’ αυτό πρέπει να μπουν στη φυλακή, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι «οι νόμοι πρέπει να αλλάξουν».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ