υγκινεί ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου με βίντεο που ανέβασε στα social media, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να παραμείνει στο σπίτι λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής μοιράστηκε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο πατέρας του. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να πείσει τους νέους αλλά και όσους μπορεί να επηρεάσει, λέγοντας μεταξύ άλλων:

Λίγες σκέψεις

Η προσωπική μου εμπειρία και λίγες σκέψεις που τελικά αποφάσισα να μοιραστώ με όσους γουστάρουν. Και Αν επηρεαστεί κάποιος επιπόλαιος καλώς.

Ο πατέρας μου είχε μια πνευμονική λοίμωξη πριν από λίγους μήνες. Έζησα μια κατάσταση να δυσκολεύεται να αναπνέει και δεν μπορούσα να τον  δω και δεν ήξερα πως θα κατέληγε. Έπαιρνα, φίλους, συγγενείς και τη γυναίκα μου να έρθουν να το δουν. Ευτυχώς το ξεπέρασε. Έζησα τι σημαίνει να έχεις ανάγκη οξυγόνο. Όσο αυξάνονται οι άνθρωποι που θέλουν οξυγόνο τόσο μειώνονται οι άνθρωποι που μπορούν να περιθάλψουν.  Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι κοντά του αυτές τις μέρες…Κάποιοι δεν θα έχουν τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους το Πάσχα, αν δεν προσέχουμε και συνεχίσουμε έτσι.

Ίσως να επηρεάσω δυο τρία άτομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ