Η Τζοάννα Κασουλίδου και ο Ανδρέας Ζακχαίος είναι γονείς, πριν ένα μήνα και έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Μετά την γέννηση της μονάκριβης τους κορούλας, η οικογενειακή τους ευτυχία έχει ολοκληρωθεί και οι τρεις πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η κόρη του Ιωάννη Κασουλίδη δημοσίευσε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση και αναφέρθηκε στις δύσκολες εξωσωματικές που πέρασε, τις αποβολές και την εγκυμοσύνη της.

Δείτε την σχετική ανάρτηση και όλα όσα εκμυστηρεύτηκε:

Έχει περάσει κιόλας ένας μήνας που ήρθες και άλλαξες τα πάντα στη ζωή μας. Μας έκανες να πιστέψουμε στις προσευχές μας και στο «miracles do happen»! Ακύρωσες κάθε ίχνος μνήμης από τα πόσα είχαμε περάσει για να έρθεις κοντά μας. Τους 8 μήνες στο κρεβάτι με αιμοραγια, τον προβληματικό και αποκολλημενο πλακούντα, τη πρόωρη γεννα, τις αμέτρητες ενέσεις, τους τόσους εμετούς και ζαλάδες … και μια εγκυμοσύνη που κι εμείς δυσκολευτήκαμε πολύ να πιστέψουμε πως αυτό το ονειρο που ζούμε τώρα ειναι πραγματικότητα. Μετά από τρεις αποβολές, μετά από τρεις εξωσωματικές που δεν έπιασαν τόπο … εκεί που είπαμε φτάνει … ήρθες εσύ τοσο απροσμενα απο μονη σου … έκπληξη… και μας ξάφνιασες με την πόση δύναμη και πεισμα είχες να τα καταφερεις παρα τις τοσες δυσκολιες στη κυηση … για να σ’ έχουμε τώρα στην αγκαλιά μας. Δεν ξέρω ποσοι άγγελοι και πόσες προσευχές έχουν ακουστεί για να είσαι καλά και υγειης σημερα. Kαρδουλα μου! Αγαπη μου τεραστια, για σενα θα ξανανεβαινα το πιο δυσκολο βουνο ξανα και ξανα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ