Με μια ευχάριστη αλλά και μια δυσάρεστη εξέλιξη, ο Θεόδουλος Κουλλαπής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος με μια ανάρτηση ανέφερε ότι είναι στο σπίτι με οξυγόνο μετά τη νοσηλεία του λόγω covid, αλλά δυστυχώς η μητέρα του πήρε τη θέση στον διπλανό θάλαμο στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος έγραψε:

Αγαπημένοι μου πήρα εξιτήριο απο το νοσοκομείο. Δυστυχώς σε μια απο τις ειρωνείες του κορονοιου, πήρε τη θέση μου η μάνα μου στο διπλανό θάλαμο. Προσεύχομαι να έρθει κι αυτή σπίτι το συντομότερo.

Ευχαριστω ολόψυχα όλο το προσωπικό του 5ου ορόφου, πρώην καρδιολογογικού νυν covid θαλάμου για την αφοσίωση, την ευγένεια, την καλοσύνη και τον επαγγελματισμό που φροντίζουν όλους τους ασθενείς. Ο Θεός να τους έχει καλα και να τους προστατεύει. Βρίσκομαι στη θαλπωρή του σπιτιού μου με οξυγόνο, κοντά στην μαχήτρια γυναίκα μου που κρατησε 4 μωρα με κορονοιο ενω ίδια, ίσα που στεκόταν στα πόδια της.

Ευτυχως η αδερφή μου δεν κόλλησε και τρέχει για ότι χρειαστούμε και την ευχαριστούμε Με παίρνετε πολλοί τηλέφωνο αλλα λόγω της πνευμονίας δεν μπορώ να μιλώ γιαυτο κάνω αυτη την ανάρτηση. Σας ευχαριστώ απο καρδιας για το ενδιαφέρον. Να προσέχετε. Δυστυχώς οταν βρεθείς τόσο κοντα στο πρόβλημα, τρομάζεις και στεναχωριέσαι πολύ με αυτα που βλέπεις. Nα φυλάγεστε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ