Ο Στέφανος Μιχαήλ, είναι ένας από τους ηθοποιούς που βρέθηκε από το πρώτο λεπτό στο μέτωπο των πυρκαγιών και στην κατάσβεσή τους.

Ο ίδιος ήταν στην Ελλάδα και μόλις έφθασε στο νησί μας, μαζί με εθελοντές έγιναν μια ασπίδα για την κατάσβεση και μη αναζοπύρωση των πυρκαγιών .

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια άνευ προηγουμένου τραγωδία αποτύπωσε το φως της ημέρας το πρωί της Κυριακής στην Ορεινή Λάρνακα και Λεμεσό. Η καταστροφικότερη πυρκαγιά στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας σκότωσε τέσσερις ανθρώπους, κατέκαψε 55 τετραγωνικά χιλιόμετρα περιουσίες, επιχειρήσεις, δέντρα και βλάστηση.Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να παραμένουν στο σημείο για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Η πυρκαγιά άρχισε το μεσημέρι του Σαββάτου από περιοχή της Κοινότητας Αρακαπά και λόγω των σφοδρών ανέμων, την πυκνή βλάστηση και τη μορφολογία του εδάφους εξαπλώθηκε ραγδαία στα χωριά Αρακαπά, Επταγώνια, Μελίνη, Οδού, Άγιοι Βαβατσινιάς, Άγιος Κωνσταντίνος, Συκόπετρα, Διερώνα.

Σημειώνεται ότι για την πρόκλησή της συνελήφθη 67χρονος ο οποίος φέρεται να καψάλιζε χόρτα, από το τεμάχιο του οποίου ξέσπασε η φωτιά.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ