Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποιεί καλοκαιρινή περιοδεία σε ,μέρη της Ελλάδας και ο κόσμος σπεύδει να τον ακούσει να ερμηνεύει ζωντανά, καθώς έχει αμέτρητες επιτυχίες και τραγούδια που μάς συοδεύουν από τα εφηβικά μας χρόνια μέχρι σήμερα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μοιράστηκε το πώς του δημιουργήθηκε η ανάγκη να ασχοληθεί με τη μουσική και έδωσε κίνητρο σε όσους επιθυμούν να κάνουν το ίδιο, με τα λεόμενά του εκτός από ενθαρρυντικά να είναι και συγκινητικά.

«Πάντα όταν ταξιδεύουμε μάς αρέσει να ακούμε μουσική. Έπαθα, λοιπόν, μια φλασιά και θέλω νας την πω. Όταν ήμαστε μικτοί και θέλουμε να ασχοληθούμε με τη μουσική κάποιος πρέπει να μας παρακινήσει. Είτε η μάνα, ο πατέρας μας, τα αδέρφια ή το περιβάλλον μας. Εμένα αυτό που με παρακινούσε πάντα ήταν οι ίδιες οι νότες, η ίδια η μουσική. Σαν να με προκαλούσαν και με έβαζαν σε πειρασμό. Ήταν κάτι το δαιμονικό. Με τα πρώτα μου χρήματα έσπευσα να πάρω την πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα», ανέφερε ο τραγουδιστής.

O Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς ερμηνευτές της σύχρονης μουσικής σκηνής. Μάλιστα, στην πρόσφατη συναυλία του στην Καλαμάτα τραγούδησε σε 5.000 άτομα. «‘Ολοι τραγουδούσαν μαζί μου με ένα στόμα, μια φωνή! Σε ευχαριστώ πολύ Καλαμάτα», ανέφερε χαρακτηριστικά με ανάρτησή του ο ερμηνευτής.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ