Λίγο πριν ανέβει στο stage του MadWalk όπου θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό performance, η Καλομοίρα παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα του «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας του παιδιού της, για το οποίο είχε βρει το κουράγιο να μιλήσει ανοιχτά, είπε: «Βρήκα τη δύναμη μου από τον Θεό. Ας μην κλάψω. Δεν καταλαβαίνεις τον πόνο που νιώθεις όταν σου τυχαίνει στο σπίτι σου. Και όταν είναι σοβαρό λες: Να γίνει σε μένα, όχι στο παιδί μου. Η πίστη μου στον Θεό έγινε πιο δυνατή. Πλέον Του μιλάω πρωί και βράδυ, με προσευχές, πάμε στην εκκλησία. Εγώ πιστεύω στον Άγιο Νεκτάριο και στους Αγίους Αναργύρους. Τους ευχαριστώ κάθε μέρα που θεράπευσαν το γιο μου».

Η Καλομοίρα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO! είχε μιλησει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του παιδιού της. «Το 2020, στην πρώτη καραντίνα, πέρασα όλο το διάστημα σπίτι μαζί με την οικογένειά μου, όπως φυσικά κι όλος ο κόσμος. Δεν κρύβω ότι ήμουν αρκετά ανήσυχη για το τι θα γίνει αν αρρωστήσει κάποιος από εμάς. Κυρίως φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου γιατί ο Νίκος έχει άσθμα ενώ ο Δημήτρης έχει διαγνωστεί – και το παρακολουθούμε προσεκτικά- με μία αυτοάνοση πάθηση, τη μυασθένεια Gravis (MG), που χαρακτηρίζεται από αδυναμία πολλαπλών βαθμών των σκελετικών μυών του σώματος».

Η Καλομοίρα με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη βιώνουν την οικογενειακή ευτυχία με τα τρία παιδιά τους, τον Νίκο και τον Δημήτρη, 10 ετών και την Αναστασία, 6 ετών.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ