Λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της αγαπημένης Κύπριας ηθοποιού, Άλκηστις Παυλίδου, η πρωτότοκη κόρη της, Χριστίνα, θέλησε να τοποθετηθεί!

Με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και την τεράστια αγκαλιά που έδειξαν προς την μητέρας της, αλλά και την οικογένεια τους.

Το μακροσκελές συγκινητικό μήνυμα συνόδευσε με μια παλιά φωτογραφία της αείμνηστης Άλκηστις.

Όπως έγραψε:

“Αγαπημένοι φίλοι θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον καθένα από σας ξεχωριστά για την έκρηξη αγάπης προς το πρόσωπό της μανούλας μας Άλκηστις! Νιώθαμε πόσο αγαπητή είναι η μανούλα μας, το βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια στις εκδηλώσεις αγάπης από γνωστούς και άγνωστους, αλλά αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε! Νιώθω βαθιά συγκινημένη Και ευλογημένη που είχα για μάνα ένα τόσο ξεχωριστό και φωτισμένο πλάσμα! Είμαστε σίγουροι ότι βρίσκεται μέσα στο φως γιατί φώτισε τις ψυχές όλων μας! Ήταν μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά για τους φίλους της αλλά και για τον άγνωστο ακόμα άνθρωπο που την πλησίαζε, για τους νέους, για τους δυστυχισμένους, τους μοναξιασμένους, για όλους, όλους….Οι ευχές και οι προσευχές όλων αυτών που άγγιξε με το χάδι της, την συνοδεύουν εκεί που βρίσκεται τώρα στο αιώνιο φως και στην αγκαλιά του Θεού που τόσο αγάπησε! Αιώνια της η μνήμη!!!!”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ