Καλεσμένη του «Happy Day» και της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλ. Η Αργυρώ από τη σειρά «Σασμός» μίλησε για την αναπάντεχη απώλεια της μητέρας της κατά την εφηβεία της, με αποτέλεσμα να τη στιγματίσει.

«Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη απώλεια σε μία δύσκολη ηλικία, έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία. Μετά ήταν απαραίτητη η ψυχανάλυση. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα, όπως οι κρίσεις πανικού που μπορεί να έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Συνεχίζω να κάνω, είναι κάτι που με βοηθάει αρκετά» δήλωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη συμπλήρωσε: «Είναι πολύ σκληρό! Το σίγουρο είναι ότι μία ημέρα όλοι θα πεθάνουμε. Αισθάνομαι και τυχερή γιατί πολλές φορές σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θυμούνται τους γονείς τους. Εγώ τη θυμάμαι, είχα μεγαλώσει πια, είχα και σχέση».

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη

Η ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξή της ανέφερε: «Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ γελαστός και αισιόδοξος και προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό και να είμαι κι εγώ έτσι. Το πίστευε η μητέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός και με έσπρωχνε κιόλας».

«Τα όνειρα είναι μία περίεργη υπόθεση. Όταν έρχεται στον ύπνο μου -όχι πολύ συχνά-, την βλέπω σαν να έρχεται από ταξίδι και να φεύγει. Σαν να φεύγει και να της λέω “κάτσε να πούμε δύο κουβέντες που λείπεις τόσα χρόνια“» , σημείωσε η Χριστία Χειλά-Φαμέλη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ