Τη Μπέσσυ Αργυράκη συνάντησε η Όλγα Λαφαζάνη και η κάμερα του Happy Day στην εξοχική της κατοικία λίγο έξω από τα Μέγαρα, η οποία κάηκε στη μεγάλη πυρκαγιά του 2018.

«Εδώ περάσαμε όλη την καραντίνα και όχι μόνο. Όταν είχαμε και το σπίτι, πριν καεί, μέναμε αρκετό διάστημα. Τώρα έχουμε περιοριστεί σε ένα άλλο σημείο, που ευτυχώς γλίτωσε. Ελπίζουμε όμως γρήγορα να μπορέσουμε να το ξαναφτιάξουμε και να μπορούμε να μένουμε» εξομολογήθηκε η αγαπημένη τραγουδίσγτρια, η οποία μένει με τον σύζυγό της σε ένα μέρος του σπιτιού, που το χρησιμοποιούσαν ως κουζίνα.

Η Μπέσσυ Αργυράκη περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές της καταστροφικής πυρκαγιάς τον Ιούλιο του 2018. Όπως εξηγεί, «Βλέπεις τη θάλασσα στο βάθος, έχει τα πάντα. Η ρεματιά όμως κάτω είναι καμένη, γιατί από εκεί ξεκίνησε η φωτιά, ήρθε, έκαψε το κομμάτι του σπιτιού που φτιάξαμε και ίσως κάποιο κουκουνάρι πετάχτηκε μέσα και έγινε το κακό. Ήταν το βιος μιας ολόκληρης ζωής, το οποίο χάθηκε».

Στη συνέχεια της ξενάγησης, η Μπέσσυ Αργυράκη δείχνει στην τηλεοπτική κάμερα τον χώρο όπου φτιάχνει το δικό της κρασί μαζί με τον σύζυγό της, τον κήπο με τα φρέσκα ζαρζαβατικά αλλά και το εσωτερικό του σπιτιού. «Έχω φανταστεί ότι εδώ στον κήπο θα τρέχουν τα εγγόνια μου, όταν γίνω γιαγιά» εξομολογείται η τραγουδίστρια.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ