Ευχάριστα είναι τα νέα για πασίγνωστη ηθοποιό που δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός Τζέιν Φόντα ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο καρκίνος της είναι σε ύφεση!

«Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία», ανακοίνωσε μέσα από το blog της το οποίο είχε τίτλο: «Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που είχα ποτέ».

Η Φόντα, η οποία γίνεται 85 ετών την επόμενη εβδομάδα, μοιράστηκε ότι οι τέσσερις πρώτες χημειοθεραπείες ήταν «μάλλον εύκολες», αλλά ότι η τελευταία συνεδρία ήταν ιδιαίτερα «σκληρή» για το σώμα της, γεγονός που της είχε περιορίσει τις κινήσεις της.

«Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή», έγραψε. «Ευχαριστώ όλους εσάς που προσευχηθήκατε και στείλατε καλές σκέψεις για μένα. Είμαι σίγουρη ότι αυτό έπαιξε ρόλο στα καλά νέα».

Η βραβευμένη με Όσκαρ αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο ότι έπασχε από λέμφωμα non-Hodgkin και υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία για έξι μήνες.

«Πρόκειται για έναν πολύ καλά θεραπεύσιμο καρκίνο. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνει, οπότε αισθάνομαι πολύ τυχερή», διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της.

Η ηθοποιός αποκάλεσε επίσης τον καρκίνο «δάσκαλο» και δήλωσε ότι έχει δεσμευτεί να «δίνει προσοχή» στα μαθήματά του. Παρά την τρομακτική διάγνωση και τις επακόλουθες θεραπείες, η Φόντα ορκίστηκε να μην αφήσει την ασθένεια να επηρεάσει την ακτιβιστική της δράση της για την κλιματική αλλαγή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ