Αντιμέτωποι με μια ακόμα αποχώρηση θα βρεθούν στο επεισόδιο της Τετάρτης (19/01) οι παίκτες του Survivor και οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα είναι οι τρεις και όλοι τους ανήκουν στην ομάδα των Διασήμων, καθώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανέναν από τους αγώνες ασυλίας.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Βαλάντης, αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη, με την ομάδα να στρέφεται εναντίον του τον τελευταίο καιρό.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση “βγήκε” στρατηγικά, Γιωργίκας Πιλίδης, θα τον έφερναν ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο.

Το ίδιο συνέβη και με τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Θανάση Βισκαδουράκη τον οποίον υπέδειξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που εξασφάλισε την ατομική ασυλία.

Οι Διάσημοι εξήγησαν πως τα δύο αυτά πρόσωπα θα είναι “το φως απέναντι στο σκοτάδι”, ελπίζοντας έτσι ότι θα στείλουν τον τραγουδιστή εκτός.

Σύμφωνα με spoilers, η “ευχή” των Διασήμων θα πραγματοποιηθεί καθώς ο Βαλάντης είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor 5.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ