Άλλο ένα ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις επεισόδιο του Survivor,  παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας.

Οι 5 παίκτες που έχουν παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, πλέον αγωνίζονται ατομικά και κάθε μέρα βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Απόψε το βράδυ οι παίκτες έπαιξαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος ήταν πολύ καλός στο αγώνισμα και κέρδισε όλους τους αντιπάλους του.

Έτσι στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε ο Κόρο έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο παίκτης του Survivor επέλεξε τελικά τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος θα βρεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού αυτή την εβδομάδα.

Μάλιστα, απόψε, λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι αυτή είναι οι πιο σημαντική εβδομάδα, καθώς οι 4 που θα καταφέρουν και θα παραμείνουν θα βρεθούν στους ημιτελικούς, που θα μεταδοθούν live από την Ελλάδα.

«Αν κάποιος παίκτης ή παίκτρια κερδίσει δύο ασυλίες το επόμενο ραντεβού είναι στα live στο Γαλάτσι. Αυτή η εβδομάδα είναι ο τελικός στόχος, ο λόγος για τον οποίο παλεύατε τόσους μήνες είναι αυτός.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ