Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Survivor και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης μονομάχησαν στον πρώτο αγώνα κατάταξης.

Από την διαδικασία των αγωνισμάτων κατάταξης, οι δύο που θα φτάσουν πιο ψηλά θα εξασφαλίσουν την θέση τους στον ημιτελικό του Survivor αυτήν την Κυριακή ενώ οι άλλοι δύο θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που θα ξεκινήσει την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Τότε θα γνωρίζουμε και ποιος είναι ο παίκτης που κατατάχθηκε στην τέταρτη θέση.

Ο αποψινός πρώτος αγώνας στο Survivor φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητικός, αφού χρειαζόταν ισορροπία, ταχύτητα και ακρίβεια στον τελικό στόχο, όπου έπρεπε να τοποθετηθούν οι μπάλες. Σκοπός του αγωνίσματος ήταν να ξεχωρίσουν οι τρεις παίκτες που θα συγκεντρώσουν 8 πόντους και θα διαγωνιστούν στο αυριανό δεύτερο αγώνισμα κατάταξης. Ο παίκτης που βρέθηκε στην τελευταία θέση, δεν θα έχει την δυνατότητα να διαγωνιστεί αύριο κι έτσι οι πιθανότητές του μειώνονται στο να μην είναι ένας από τους παίκτες που θα αντιμετωπίσει τον σκόπελο της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Από την έναρξη του αγωνίσματος ο Σάκης Κατσούλης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεχώρισαν ενώ για τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο ήταν πραγματικό ντέρμπι. Οι δυο τους έδωσαν σκληρή μάχη για να μπορέσει μόνο ένας να διαγωνιστεί αύριο. Ο παίκτης που είχε την χαμηλότερη επίδοση και τα βρήκε αρκετά σκούρα στον πρώτο αγώνα κατάταξης στο Survivor, είναι ο Γιώργος Κόρομι.

Ο Κόρο δεν θα διαγωνιστεί στο αυριανό αγώνισμα κι έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να προκριθεί στον ημιτελικό. Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας θα μονομαχήσουν αύριο ξανά κι ένας από αυτούς θα εξασφαλίσει σίγουρα το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ