Απών από τον ημιτελικό του Survivor ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο και γέννησε ερωτηματικά για το εάν είναι λόγω της ρήξης του με την παραγωγή.

Στη χθεσινή βραδιά, αν και δεν εμφανίστηκε ο διοργανωτής boat party από τη Ρόδο, παρευρέθηκαν οι δυο καλοί του φίλοι, ο Νίκος Μπαρτζής και η Άννα Μαρία Βέλλη, οι οποίοι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν στους δημοσιογράφους την απουσία του.

Σύμφωνα με τους κολλητούς του φίλους, “ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε γιατί κάτι του έτυχε! Δεν ξέρουμε κάτι… Όχι λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι του έτυχε σοβαρό και έπρεπε να φύγει”.

“Η αλήθεια είναι ότι εμείς οφείλουμε να πιστέψουμε αυτό που λέει ο κολλητός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης, γιατί κατέφθασαν και μαζί. Βέβαια το ότι κάτι του έτυχε δεν ταυτίζεται με τις εικόνες που είδαμε στο Instagram. Γιατί ανέβαζε ωραίες φωτογραφίες, χαλαρές με την κοπέλα του, έτρωγαν σουβλάκια και παρακολουθούσαν τον ημιτελικό από το σπίτι” τόνισε, με τη σειρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ