Όλα είναι θέμα στιλ ακόμα και αν βρίσκεσαι κάπου και χαλαρώνεις.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ανέβασε μια φωτογραφία στα social media, η οποία είναι ωδή στο στυλ και το decoration των εσωτερικών χώρων, με τους ακόλουθους να εντυπωσιάζονται με τον τεράστιο λευκό καναπέ.

Το χρώμα του καναπέ είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που καθορίζουν το στυλ ενός καθιστικού και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει πιο ιδιαίτερο χρώμα από το λευκό.

Ένας λευκός καναπές μπορεί να λειτουργήσει ως η «κολόνα» του καθιστικού – ωστόσο υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ του αδιάφορου και του ωραίου όταν πρόκειται για τη διακόσμηση γύρω από αυτόν, με τον παρουσιαστή να έχει επιδείξει μια τέλεια επιλογή.

Και μπορεί να μην βρίσκεται στο σπίτι του, για όσοι γνωρίζουν καλά αλλά σε σουίτα των Αθηνών, δεν παύει όμως φυσικά να δίνει μια λύση για το σπίτι με άποψη και στιλ. Άλλωστε, η επιλογή ενός λευκού καναπέ για το σαλόνι είναι σίγουρη επιτυχία γιατί μπορείτε να διακοσμήσετε το υπόλοιπο δωμάτιο με πλήρη ελευθερία. Σε αυτό δεν μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια ξύλου που του δίνουν ζεστασιά, όπως ακριβώς και στην παρακάτω εικόνα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ