Την πόρτα του δικαστηρίου πέρασαν το πρωί της Τρίτης, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το πρώην ζευγάρι οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των γιων τους. Γι’ αυτό τον λόγο, η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν θέλω να μιλήσω. Σας ζητώ συγγνώμη»

Βγαίνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου από το δικαστήριο, αρνήθηκε ευγενικά να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους: «Παιδιά ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας, είναι και η δική μου δουλειά. Αλλά επειδή υπάρχουν δύο παιδιά δε θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω».

Η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου λίγο μετά τις 9 το πρωί, συνοδεύομενη από τους κουμπάρους της και καλούς τους φίλους, Χριστίνα Κοντοβά και Παύλο Σταματόπουλο. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε μόνος ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Φωτογραφίες έξω από το δικαστήριο:

Ο Θοδωρής Μαραντίνης
Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά
Η Σίσσυ Χρηστίδου, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Παύλος Σταματόπουλος
Σίσσυ Χρηστίδου, Χριστίνα Κοντοβά

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ