Λίγο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Ultimate Tennis Showdown στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο.

Το πρωί της Παρασκευής, ανέβασε μια φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook με μια ρακέτα στη τσάντα του και ένα μπαλάκι στα χέρια γράφοντας στην λεζάντα, “8 π.μ. στη Μύκονο”.

 

View this post on Instagram

 

8pm in Mykonos @beauchampestatesmykonos

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

Στο νησί των ανέμων είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά ο οποίος μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους γράφοντας χαρακτηριστικά “με τον Στέφανο Τσιτσιπά, μιλήσαμε για πολλά… για τη δυσκολία του πρωταθλητισμού, για τη σημασία της επιμονής και της σκληρής προσπάθειας, για την πρόκληση της συνεχούς βελτίωσης εάν θέλεις να μείνεις στην κορυφή. Μιλήσαμε και για τη Μύκονο, που κάνει και αυτή το δικό της «πρωταθλητισμό» τα τελευταία χρόνια. Στέφανε σε ευχαριστούμε για όλα”.

 

View this post on Instagram

 

Με τον @stefanostsitsipas98 μιλήσαμε για πολλά… για τη δυσκολία του πρωταθλητισμού, για τη σημασία της επιμονής και της σκληρής προσπάθειας, για την πρόκληση της συνεχούς βελτίωσης εάν θέλεις να μείνεις στην κορυφή. Μιλήσαμε και για τη Μύκονο, που κάνει και αυτή το δικό της «πρωταθλητισμό» τα τελευταία χρόνια. Στέφανε σε ευχαριστούμε για όλα … #mykonos #mykonos2020 #tsitsipas

A post shared by Konstantinos_Koukas?? (@konstantinos_koukas) on

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να έρθει και στην Αθήνα για μερικές ημέρες καθώς αμέσως μετά ξεκινάει η προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης της σεζόν στο ATP Tour.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ