Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι” και ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με το φιλί on στον Ανδρέα Γεωργίου. Ο τραγουδιστής δήλωσε ενοχλημένος για την έκταση που έχει πάρει το συμβάν ενώ σχολίασε και την μήνυση που δέχθηκε από ιερέα.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση γιατί κι εγώ είμαι καρπερός. Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας. Εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές, δηλαδή να πας να διπλοφιλήσεις κάποιον φίλο σου και την ώρα που πας να τον φιλήσεις στο μάγουλο, να γυρίσει εκείνος ατσούμπαλο, σε λάθος χρόνο και να συμβεί αυτό» δήλωσε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος.

Έπειτα συνέχισε αναφερόμενος στη μήνυση που δέχθηκε από ιερέα: «Υπάρχουν κάποιοι που το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό αυτό, απρεπές, ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του. Εγώ τα δικά μου τα παιδιά δεν τα έχω μεγαλώσει να μισούν τη διαφορετικότητα, το χρώμα, τις πολιτικές πεποιθήσεις… Ας ηρεμήσουμε λοιπόν. Με κάνει και ντρέπομαι αυτό το πράγμα, που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Στενοχωριέμαι γι’ αυτούς που τους πείραξε».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ