Θύμα απάτης έπεσε ο ταλαντούχος Έλληνας σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης και μίλησε για την περιπέτειά του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ήμουν μία ημέρα στο κατάστημα μου μόνος. Χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν μία κοπέλα που μου είπε: ”Έλα Στέλιο είμαι η Σοφία από το φαρμακείο. Εγώ ξέρω τη Σοφία από το φαρμακείο. ‘Ερχεται η αδερφή μου να πάρει ένα φόρεμα, ένα συγκεκριμένο που έχει δει στο site σου, δώσε μου το λογαριασμό να σου βάλω τα 200 ευρώ που κάνει το φόρεμα. Της δίνω το λογαριασμό, μου ζητάει και το κινητό μου, της το δίνω. Με παίρνει πίσω. Σου ήρθε η απόδειξη; Μπαίνω μέσα. Είναι κάτι σαν επιβεβαίωση πληρωμής. Μπαίνω μέσα στο λινκ, οδηγούμαι σε ένα πλασματικό περιβάλλον τράπεζας, μου έρχονται και κάποιοι κωδικοί, δίνω και κάποιους κωδικούς.», ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρος.

«Τυχαία σταμάτησε όλο αυτό, ηλεκτρονικά δεν προστατεύθηκα πουθενά. Πήγε ένας κύριος που ήταν μέλος της σπείρας σε ένα υποκατάστημα στη Θήβα να ξεμπλοκάρει τους κωδικούς της κάρτας μου. Έκανε σαματά και δόξα τω Θεώ η κοπέλα είδε στον λογαριασμό του το όνομά μου και όταν τον ρώτησε τι σχέση έχετε με τον κύριο Κουδουνάρη;, εκείνος είπε δεν τον ξέρω. Με παίρνει τηλέφωνο ο διευθυντής της τράπεζας και με ρώτησε αν έχω κάνει κάποιες μεταφορές στον τάδε κύριο και ότι μου έχουν αδειάσει τον λογαριασμό. Το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο».

Ωστόσο, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν πήρε ποτέ τα χρήματά του πίσω, αφού οι δράστες της υπόθεσης δεν βρέθηκαν ποτέ. «Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από την τράπεζα, δεν ειδοποίησαν την Ασφάλεια» επισημαίνει ο σχεδιαστής.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, «η σπείρα είναι πάρα πολύ μεγάλη και επικίνδυνη, έχουν πάρει από επαγγελματίες μέσα σε 8-10 μήνες πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ