Ο Στέφανος Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου”. Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε δηλώσεις τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική του ζωή.

Αρχικά, όσον αφορά τη σειρά “Άγρια Γη”, ο Στέφανος Μιχαήλ είπε: “Τα παίρναμε εξαιρετικά είναι πολύ ομαδικό το κλίμα. Ο ρόλος μου έχει αδικηθεί πολύ στη ζωή του, του πήρα ό,τι του ανήκει δικαιωματικά Ήμουν 8 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, μετά έκανα μια παύση, επιστρέφω στον ΣΚΑΪ που είχε στο παρελθόν μια άψογη συνεργασία. Η “Άγρια γη” θα κάνει τη διαφορά φέτος“.

Για τις ανάγκες της σειράς μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Αθήνα και Κύπρο. Η σύντροφός του τον στηρίζει, ενώ ο γάμος και η οικογένεια είναι πράγματα που τον ενδιαφέρουν πολύ: “Μου λείπει και της λείπω, είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν μια δύσκολο να φύγω, ουσιαστικά η μισή μου ζωή τώρα είναι στην Αθήνα. Ευτυχώς το παίρνει πολύ καλά, είναι δίπλα μου με στηρίζει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εάν δεν υπάρχει αυτό και είσαι μπερδεμένος στο μυαλό, δεν μπορείς να είσαι καλός ούτε στη δουλειά ούτε στη σχέση. Σαν σκεπτικό υπάρχει ο γάμος είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω απλά πρέπει το κάθε πράγμα στον καιρό του. Η οικογένεια με ενδιαφέρει παρά πολύ. Η κόρη της Ναταλί είναι κομμάτι της ζωής μου“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ