Συγκλονισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο την εξέλιξη της υπόθεσης με τον 53χρονιο από τον Άγιο Παντελεήμωνα που εξέδιδε και βίαζε ένα 12χρονο κοριτσάκι.

Σήμερα, στην εκπομπή “Super Κατερίνα” εμφανίστηκε ο κ.Σούρας και αφού σχολιάστηκε το θέμα, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να προλογίσει το επόμενο θέμα. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος ζήτησε τη βοήθεια των συναδέλφων του καθώς ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να μιλήσει.

Ο Στέφανος Κωνστανίδης που είναι πατέρας δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, δε κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό και τη συναισθηματική του φόρτιση με όσα έχουν δει το φως γύρω από την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού.

“Δεν μπορώ να το πω το θέμα. Έχω τρελαθεί. Δε το χωράει ο νους μου ότι 213 τέτοιοι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας. Δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό το πράγμα. Να μεγαλώνεις τα παιδιά σου με τόση αγάπη…” είπε ξεσπώντας σε κλάματα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Μάταια ο Γρηγόρης Γκουντάρας προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνέχισε σε πιο υψηλούς τόνους λέγοντας, «Δε με νοιάζει η ποινή των φυλακών αν το κοριτσάκι μου το έχει πάρει κάθε ανώμαλος στο σπίτι του. Να πάρω εγώ το νόμο στα χέρια μου; Εγώ αν ήμουν εκεί θα είχα πάρει τον νόμο στα χέρια μου. Να μας βγάλουν τις 213 φωτογραφίες όλων τώρα».

Πηγή: tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ