Μια χαρμόσυνη είδηση, ανακοίνωσαν σήμερα ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η Έλενα Ανδρέου μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Το γνωστό ζευγάρι της κυπριακής showbiz, περιμένει να αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι, με τους μελλοντικούς γονείς να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Κύπριος τραγουδιστής και η γνωστή επιχειρηματίας επέλεξαν να φωτογραφηθούν με το υπερηχογράφημα στο χέρι και μαζί με το σκυλάκι τους αγκαλιά να ανακοινώσουν τα χαρμόσυνα νέα. Μάλιστα, σαν σήμερα το ζευγάρι πριν δύο χρόνια παντρεύτηκε και σήμερα γιορτάζει την επέτειο γάμου του οπότε με αφορμή την επέτειο, επέλεξε αυτό το τρόπο να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα.

Ο τραγουδιστής αφιέρωσε τα πιο κάτω συγκινητικά λόγια στην σύζυγό του και έγραψε: ”Αγάπη μου… Ζωή μου, σε ευχαριστώ για το πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου! Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια σε παντρεύτηκα και αυτό ηταν το όνειρο μας! Σήμερα, την ίδια ημερομηνία με κάνεις τόσο χαρούμενο και το όνειρο μας βγήκε! Σε λατρεύω ψυχή μου! Χρόνια μας πολλά και τα καλύτερα έρχονται με αυτό το πλασματάκι!! Σ αγαπω πολύ και θα είμαι πάντα δίπλα σας στα έυκολα και στα δύσκολα της Ζωής, πάντα με χαμόγελο.

Δείτε την φωτογραφία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ