Καλεσμένος στο “Με αγάπη Χριστιάνα” ήταν σήμερα ο Σταύρος Κωνσταντίνου.

Ο Κύπριος τραγουδιστής μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και στους τηλεθεατές για τη καριέρα και τη ζωή του, ενώ μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά το δύσκολο ξεκίνημα στην Αθήνα μετά που κέρδισε το ριάλιτι τραγουδιού.

Όπως ανέφερε, αντιμετώπισε οικονομικά αδιέξοδα, με αποτέλεσμα να μην έχει να φάει και να τρέφεται από την τροφή του σκύλου.

Όταν κέρδισα το παιχνίδι δεν είχα έπαθλο εγώ, είχα απλά ένα συμβόλαιο. Ήμουν απλά ένας στρατιώτης, οι γονείς μου δεν ήταν η εύπορη οικογένεια για να μου δώσουν κάποια χιλιάρικα να επιβιώσω από εκεί. Έκανα και εγώ κάποια παιδικά λάθη, είχα κάποια λεφτά και πήγα και αγόρασα σκύλο, επειδή είχα μάθει με σκύλο. Την επόμενη μέρα όμως, δεν είχα να φάω. Έτυχε να φάω και σκυλοτροφή. Έτυχε μια μέρα, να ξέρω ότι μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, δεν θα μπορούσαν οι γονείς μου να μου κάνουν έμβασμα και ξύπνησα το πρωί και δεν είχα τίποτα σπίτι. Ήταν το ξεκίνημα, δεν είχα ξεκινήσει ούτε την πρώτη μου σεζόν. Δεν ζήτησα βοήθεια, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να ζητάω βοήθεια, θέλω ότι κάνω να το κάνω μόνος μου. Την επόμενη μέρα που έζησα αυτή την εμπειρία, χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν για δουλειά, απ’ όπου έπιασα μια πολύ καλή προκαταβολή

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ