Ο Στάθης Σχίζας την Κυριακή (10/7) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα γκουντ” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη κόρη του και τη σχέση που έχει σήμερα με τη μητέρα της.

Ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε στη κόρη του λέγοντας: «Η Χρυσούλα μου είναι εννέα ετών. Ήταν φανατική του Survivor, όταν της είπα ότι θα πάω στο παιχνίδι μας άκουσε όλος ο Βύρωνας. Χάρηκε πάρα πολύ, ξετρελάθηκε. Μου είπε να πάω στην κόκκινη ομάδα και ότι θα με βλέπει.Την πήρε ο ύπνος. Δεν άντεξε να δει το αποτέλεσμα. Πήγα το επόμενο πρωί και τη βρήκα, ήταν λίγο μαζεμένη γιατί είχε να με δει καιρό αλλά σιγά σιγά ανοίχτηκε» είπε ο Στάθης Σχίζας και συνέχισε:

«Ήμουν σε σχέση με αυτή την κοπέλα, λίγο διάστημα. Ήμουν 21 και εκείνη 24. Της είπα ότι αποφασίσει θα είμαι δίπλα της σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει.,,, Το κρατήσαμε, και ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Μετά από 7-8 μήνες χωρίσαμε αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, πάνω από όλα είμαστε γονείς. Αποφασίζουμε μαζί για το παιδί, το βλέπω κάθε μέρα, την παίρνω και τα Σαββατοκύριακα. Είμαστε πολύ καλά».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ