Μορφή χιονοστοιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την αποκάλυψη ότι διέρρευσε σε ιστοσελίδες πορνό ερωτικές στιγμές του με πρώην σύντροφό του.

“Τα βίντεο όλα έχουν τραβηχτεί εις γνώσιν μου. Εγώ δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο και δεν μου άρεσε σαν ιδέα. Κάπως πιέστηκα αλλά αυτός μου έλεγε “είναι ωραία, έλα να τραβήξουμε… είναι μόνο για εμάς. Τα περνάω αμέσως στον υπολογιστή μου για να μη γίνει κάτι αν μου κλέψουν το κινητό και χαθούνε για να μην εκτεθείς” είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Η ίδια μάλιστα περιέγραψε πως το ότι εκείνος ήταν ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο καθησύχασε τους φόβους της, αφού θεωρούσε πως δεν θα έβαζε σε κίνδυνο την καριέρα του, κάνοντας κάτι που εκτός από ηθικά αποτρόπαιο είναι και παράνομο.

“Μάλιστα, μου έλεγε και πράγματα για να αισθανθώ ασφάλεια και να συνεχίσω. Και η ηλικία και η αναγνωρισιμότητά του με έκαναν να αισθανθώ ασφάλεια. Δεν ήταν κάποιο παιδάκι άγνωστο. Δεν περίμενα αυτός να κάνει κάτι τέτοιο να ρισκάρει την καριέρα του και το όνομα του, για αυτό είχα μια σιγουριά” εξήγησε.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 στην Αλόννησο. Τότε, εκείνος ήταν 53 ετών και η κοπέλα 25. Όπως διευκρίνισε σε δημόσιες τοποθετήσεις της, δεν επρόκειτο για revenge porn, αφού η ανάρτηση των βίντεο και των φωτογραφιών ξεκίνησε σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους που συνολικά διήρκησε δύο χρόνια.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ