Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο μετά τις καταγγελίες πρώην συντρόφων του ότι διέρρευσε βίντεο από τις ιδιωτικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος απολογήθηκε δημόσια για τις πράξεις του και όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του Γιώργος Δακούρας έχει μετανιώσει για τις πράξεις του.

Ωστόσο η 28χρονη καταγγέλλουσα δεν δέχεται τη συγγνώμη του παρουσιαστή.

Όπως ανέφερε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: “Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη”.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της 28χρονης έλαβε ένα ανώνυμο e-mail με δύο νέα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στα οποία φαίνονται δύο ακόμα κοπέλες.

Από κάποιο mail ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Οι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει” ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ