Σταμάτης Γονίδης: “Δεν είχα τις εμπειρίες που ζω τώρα με την κόρη μου”

Αναφέρθηκε στο νέο ταξίδι που ζει μέσα από τη μικρή του κόρη, και όχι μόνο

Ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night show”. Ο μεγάλος καλλιτέχνης μίλησε ανοιχτά για την μικρή του κόρη που πρόσφατα βαπτίστηκε, αλλά και για τις εσωτερικές του αναζητήσεις.

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε με τον πιο όμορφο τρόπο για τα παιδιά του, ενώ παραδέχτηκε πως μέσα από την μικρότερη του κόρη ζει πρωτόγνωρα για τον ίδιο πράγματα: “Δεν είχα τις εμπειρίες που έχω τώρα με την κόρη μου. Τις απολαμβάνω. Οι μεγάλες μου κόρες έχουν μεγάλη αγάπη. Δεν φανταζόμουν ότι θα συμβούν στη ζωή μου όλα αυτά“.

Στη συνέχεια, όσο αφορά το όνομα της κόρης του δήλωσε: “Την ονομάσαμε Μαρία Ελένη. Ελένη λένε την πεθερά μου, Μαρία λένε την Παναγιά. Για να μην γίνομαι γραφικός έχω λόγο που τη βγάλαμε έτσι”.

Σε όσους τον έχουν κρίνει ή έχουν απομακρυνθεί από κοντά του απάντησε πως: “Προτιμώ να με αγαπάνε λίγοι αλλά πολύ και πάρα πολλοί λίγο“.

Δεν έκρυψε ποτέ την σχέση του με τον θεό, ενώ όπως ανέφερε, δεν τον ενδιαφέρει τι εικόνα αφήνουν οι απόψεις του: “Άλλοι λένε τι έχει πάρει αυτός. Επειδή λέω κάποια πράγματα που δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε, νομίζουν ότι παίρνω ουσίες, δεν με πειράζει“.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Σταμάτης Γονίδης δεν ξέχασε να ζητήσει συγγνώμη στη γυναίκα του, η οποία όπως τόνισε είναι ο μοναδικός άνθρωπος που πρέπει να ακούσει αυτή τη λέξη από εκείνον.