Μπορεί μόλις χθες, η Έλενα Ασημακοπούλου να επιβεβαίωσε το χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή Τσιρίλο, ωστόσο η είδηση στους δημοσιογραφούς ήταν γνωστή εδώ και καιρό. Μάλιστα, σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε τη σχετική αποκάλυψη σχετικά με τον χωρισμό του ζευγαρίου.

«Είναι μια πληροφορία που τη γνωρίζαμε εδώ και μήνες. Αλλά επειδή η φιλία, η αγάπη και ο σεβασμός είναι πάνω από τη δουλειά και επειδή η Έλενα Ασημακοπούλου μας είχε ζητήσει μέχρι να δημοσιοποιηθεί από δική της επιλογή, να μην το επικοινωνήσουμε. Φυσικά και το κάναμε. Χθες παραδέχθηκε ότι έχει χωρίσει. Μπορεί αυτό να το μάθαμε χθες, συμβαίνει όμως εδώ και αρκετούς μήνες. Έχει ήδη βγει το διαζύγιο και την επιμέλεια την έχει η Έλενα Ασημακοπούλου. Ο Μπρούνο Τσιρίλο γύρισε στην Ιταλία. Εκεί θα μένει και θα πηγαινοέρχεται για να βλέπει την κόρη τους. Και μάλιστα η Έλενα ήθελε να βγει τώρα η είδηση που έχει τελειώσει η σχολική χρονιά, ώστε η κόρη της να μην μπει στη διαδικασία να απαντά σε ερωτήσεις. Από τον Οκτώβρη έχουν χωρίσει και πια υπάρχει και το διαζύγιο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατόπιν η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως μίλησε τηλεφωνικά με την Έλενα Ασημακοπούλου, ενώ ανέφερε πως ο τελευταίος χρόνος στη σχέση τους ήταν δύσκολος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ